Part of Antwerp - 20 september 2018
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=
alt=

Part of Antwerp - 20 september 2018
Jobevent op 't Eilandje

Part of Antwerp – jobs in de Antwerpse haven in de kijker

Het stadsfestival Part of Antwerp zorgde ervoor dat het midden september 10 dagen lang erg druk was op het Antwerpse Eilandje. Er was een ruim aanbod aan activiteiten: sport, ontspanning, lekker eten, cultuur, kinderanimatie. Ook werken in de haven kreeg een plek. De organisatoren van Part of Antwerp bundelden reeds bestaande evenementen zoals de Drakenbootrace, de Havenrun en de Vlaamse Havendag maar er was ook ruimte voor nieuwe initiateven, zoals dit Jobevent in de Lazy Jack

25 industriële en logistieke bedrijven kwamen die dag hun bedrijf en een pak technische en logistieke vacatures voorstellen. Met die 25 bedrijven was ook het maximaal aantal standhouders bereikt. Ondanks het slechte weer was er veel interesse van werkzoekenden. De bedrijven waardeerden de kwalitatieve en verscheiden mix aan profielen. Er zijn veel afspraken gemaakt voor vervolggesprekken. 

De aanwezige werkzoekenden smaakten ook het extra aanbod die dag. RiseSmart en Werk met Zin verzorgden boeiende workshops rond Personal branding en het Uitbouwen van een professioneel netwerk. Op de stand van Zowerkhet! konden ze een professionele foto laten maken.