Nieuws

Interesse in een job als technieker?

Interesse in een job als technieker?
infosessies op 28/03 en 11/04/2018

Tientallen Antwerpse bedrijven vinden geen geschikte onderhoudstechnici. Talentenfabriek levert inspanningen om dit knelpunt mee op te lossen. We bieden jou de mogelijkheid om een gratis opleiding te volgen. 

Nieuw! Jobdate op de Campus Industrie - 29 maart

Nieuw! Jobdate op de Campus Industrie - 29 maart
Vind uw nieuwe medewerker uit een van onze opleidingen!

Op zoek naar een nieuwe medewerker om uw team te versterken? Misschien zit hij/zij momenteel wel in één van onze opleidingen! 

Opleiding Elektro Anders

Opleiding Elektro Anders
9 erkende vluchtelingen volgen een opleiding tot Industrieel Elektricien

De opleiding loopt van midden november 2017 tot begin juni 2018. Dan zijn de cursisten klaar om aan de slag te gaan of kunnen ze een stage doen van een maand. Om hun tewerkstellling te ondersteunen organiseren we op 9 mei een jobdate bij Anttec in Berchem. 

Jobevent Part of Antwerp - editie 2018!
20/09/2018

Op donderdag 20 september 2018 organiseren Talentenfabriek en Talentenstroom de tweede editie van het Jobevent Part of Antwerp. Het zal plaatsvinden in het Havenhuis in Antwerpen. We zetten samen de verscheidenheid aan industriële en maritieme jobs in de haven in de kijker.

 

Opleiding Industrieel Tekenaar
Infosessies op 7 en 20 maart

Samen met VDAB en FTMA gaan we opnieuw op zoek naar kandidaten voor de beroepsopleiding tot industrieel tekenaar. Een intensief traject waarna je geschikt bent om 1 van de vele knelpuntvacatures op de arbeidsmarkt te gaan invullen! 

Haai!TECH Antwerpen groot succes!

Haai!TECH Antwerpen groot succes!

Op zaterdag 24 februari kwamen meer dan 170 kinderen met hun ouders naar Haai!TECH in het opleidingscentrum Anttec. Ze beleefden er de tijd van hun leven met technische workshops en leerden zo tegelijkertijd hun talenten kennen. De kinderen en begeleiders gingen tevreden naar ...

De overstap van basis naar secundair
Een website die jongeren, ouders en onderwijsprofessionals helpt om een goede keuze te maken

Op de website vanbasisnaarsecundair.be vindt elke doelgroep informatie en hulpmiddelen om deze belangrijke overstap vlotter te laten verlopen.

Haai!TECH Geel

Haai!TECH Geel

Ruim 150 enthousiaste jongeren op Haai!Tech Heist-Op-den-Berg

Ruim 150 enthousiaste jongeren op Haai!Tech Heist-Op-den-Berg

Op woensdag 28 november ontvingen we opnieuw ruim 150 jongeren tussen 10 en 14jaar voor een dagje vol techniek en wetenschap. Een goedgevuld programma met toffe, uitdagende workshops moesten jongeren enthousiast maken voor een technische studierichting! 

Jobdag Smulders in Hoboken

Jobdag Smulders in Hoboken
18 maart 2017

Smulders nv te Hoboken zet zijn deuren open! Een 40-tal geïnteresseerde kandidaten hebben deelgenomen aan de jobdag en hebben zo de kans gekregen om het bedrijf in werking te zien. Dat er bij Smulders in Hoboken aan windmolens gewerkt wordt is niet nieuw, dat de...

Filmpjes Studiekeuze techniek

Filmpjes Studiekeuze techniek

Talentenfabriek ontwikkelde, in samenwerking met een heel aantal scholen en bedrijven uit het Antwerpse filmpjes rond studiekeuze en techniek. U kan ze hier bekijken.