Talentenfabriek is het job-en opleidingspunt industrie

Talentenfabriek zet gerichte acties op om meer en goed opgeleide instroom te krijgen in knelpuntberoepen in de industrie.  We informeren jongeren, werkzoekenden, leerkrachten en ouders over de professionele mogelijkheden die technisch-wetenschappelijke opleidingen en beroepen bieden en we proberen hen warm te maken voor een technische opleiding of job. Talentenfabriek ondersteunt bedrijven bij het vinden van kandidaten voor hun knelpuntvacatures en organiseert voor hen vraaggerichte opleidingen. Talentenfabriek zorgt ervoor dat gemotiveerde kandidaten in de opleidingen stappen.

Schrijf je in voor de algemene infosessie >

 


Nieuw! Jobdates op de Campus Industrie - 29 maart
Vind uw nieuwe medewerker uit een van onze opleidingen!

Op zoek naar een nieuwe medewerker om uw team te versterken? Misschien zit hij/zij momenteel wel in één van onze opleidingen! 


Opleiding Industrieel Tekenaar
infosessies op 7 en 20 maart

Samen met VDAB en FTMA gaan we opnieuw op zoek naar kandidaten voor de beroepsopleiding tot industrieel tekenaar. Een intensief traject waarna je geschikt bent om 1 van de vele knelpuntvacatures op de arbeidsmarkt te gaan invullen! Lees meer over deze opleiding en schrjif je vandaag nog in voor een infosessie. 

Opleiding tot CNC insteller / bediener
In samenwerking met Aluro, Diametal, Maintenance Partners, Saint-Gobain & Sumitomo Drive Technologies

We zoeken geïnteresseerde kandidaten voor onze nieuwe opleiding CNC die start in maart 2018. Misschien is dit de geknipte opleiding voor jou? 


Haai!TECH Antwerpen 24 februari 2018
Ontdek je technisch en wetenschappelijk talent en vind de opleiding die bij je past!

Na vier succesvolle edities is er een nieuwe Haai!TECH Antwerpen op komst! Op zaterdag 24 februari verandert technisch opleidingscentrum Anttec in een plek waar jongeren van 10 tot 14 jaar kunnen experimenteren met mechanica, elektriciteit en elektronica, chemie, bouw en hout. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er al toffe techniekactiviteiten. En de ouders kunnen ook nu weer een infosessie volgen over het technisch onderwijs en de opportuniteiten en kansen op de arbeidsmarkt.

De overstap van basis naar secundair
Een website die jongeren, ouders en onderwijprofessionals helpt om een goede keuze te maken

Op de website vanbasisnaarsecundair.be vindt elke doelgroep informatie en hulpmiddelen om deze belangrijke overstap vlotter te laten verlopen.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Talentenfabriek

Profiel